Modekleur rood is helemaal hot. Wat maakt je outfit nou beter af dan een paar sexy rode pumps? Rode pumps matchen mooi bij zwart, grijs en blauw. Ook de sterren is dit niet ontgaan. Vele bekende actrices zweren bij hun rode pumps.

Lak pumps zijn erg trendy en opvallend. De rechter pump op de foto is er een van Blink. Een lekkere hoge hak van maar liefst 13 centimeter. Door het dikke plateau onder de voet kan iedereen hier na een beetje oefening goed op lopen. Ook de middelste pump is van Blink. Een sexy peeptoe met een toevoeging van roze en oranje. De hak is wat breder waardoor je iets steviger in de schoen staat. Ook La Strada heeft hele sexy pumps in haar collectie. De pumps aan de linkerkant heeft een mooi hakje van 10 centimeter en een klein plateau onder de voet. Deze pumps maken je schoenencollectie helemaal compleet!

Shop deze pumps nu in de webshop van Sooco. Sooco heeft een uitgebreid aanbod pumps in allerlei leuke zomerse kleuren. Ook de leukste ballerina’s, sneakers en sandalen koop je op Sooco.nl.