Het voorjaar is begonnen, de temperaturen zijn weer lekker aangenaam en dat betekent dat de sandalen weer uit de kast worden gehaald. De collectie voor dit voorjaar is van erg goede kwaliteit en ziet er ook nog eens ontzettend trendy uit. Een voorproefje uit onze collectie kindersandalen. 

De topmerken voor meiden zijn Clic, Brakkies en Little David. Veel van de sandalen hebben een mooie dikke voorgevormde zool. Erg goed voor de kleine kindervoeten. De kleuren die helemaal in zijn dit voorjaar zijn beige, bruin en licht roze. Ook knal kleurtjes als rood, blauw en knal roze doen het goed. De meeste kindersandalen kunnen worden afgesteld met klittenband of een gespje zodat hij perfect aansluit.

Bij de jongenssandalen zitten leuke modellen van Timberland, Replay en Brakkies. Ook Kipling heeft enkele leuke modellen in de collectie met een mooie stevige zool en leren bandjes. De sandalen van Timberland zijn lekker stevig en op verschillende plaatsten af te stellen door middel van klittenband. Ook de sandaal van Replay heeft zowel bij de enkel als op de voorvoet een klittenbandsluiting.

Voor het hele assortiment sandalen voor jongens en meisjes neem je een kijkje in de webshop van Sooco. Op zoek naar leuke slippers, sneakers of ballerina’s? Ook dan ben je bij Sooco aan het goede adres.