De kinderschoenen voor de herfst stromen langzaam binnen. Mooie stevige en warme schoenen waarin de kinderen de winterdagen goed door kunnen komen. In de kinderschoenen mode zie je veel naturel tinten zoals bruin en beige. Ook paars is een echte fashion kleur voor de koude seizoenen. Op sooco.nl vind je een ruim aanbod kinderschoenen voor de herfst en winter. Leuke sneakers, boots en laarsjes. 

Bekende merken voor kids zijn Brakkies, Lelli Kelly, Kidboxer en Clic. Bij kinderschoenen wordt er altijd extra veel aandacht besteed aan de pasvorm. Het is extra belangrijk dat de schoenen goed zitten omdat kindervoeten nog in de groei zijn.

Hieronder zie je enkele nieuwe modellen uit de herfst collectie. De linker hoge sneaker is een sneaker uit de kids collectie van Bullboxer, ook wel Kidboxer genoemd. Een mooie leren sneaker die er stoer en robuust uit ziet. In het midden zie je een knal paars schoentje van Puma. Deze paarse kleur ga je veel terug zien komende herfst. De rechter sneaker is een schoen van Lelli Kelli die geheel gevoerd is. De schoen is bewerkt met opvallende gouden pailletten. Een opvallende meisjesschoen, zoals we gewend zijn van Lelli Kelly.

Kijk voor meer kinderschoenen op www.sooco.nl.