Havaianas is een van de meest bekende slipper merken van de wereld. De slippers van Havaianas zijn eigenlijk erg eenvoudig. Ze hebben allemaal een rubberen zool en rubberen bandjes. Wel zijn er verschillende modellen zoals de Slim, Brasil Logo en de Urban. Havaianas zijn perfecte strandslippers. Ze zijn in zoveel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ideaal om lekker af te wisselen. 

Deze drie damesslippers zijn de toppers uit de damescollectie van Havaianas. Alle drie hebben ze iets bijzonders. De linker slipper is de Havaianas Slim. Een mooi vrouwelijk model met dunne roze bandjes. Het Havaianas logo is lime groen. De middelste slipper heeft een gave opdruk van lipstick kusjes. De slipper aan de rechterkant heeft een aparte zool met een felle blauw paarse kleur. Van deze printjes wordt je helemaal vrolijk.

Onderstaande slippers voor kinderen zijn echt super gaaf! Welk kind wil er nou geen Cars Slipper? Voor de meisjes is er een speciale Princes slipper gemaakt. Voor de Disney liefhebbers heeft Havaianas zelfs een mooie witte teenslipper met Mickey Mouse geproduceerd. Genoeg keuze dus voor de kids.

De Havaianas collectie bij Sooco bestaat uit slippers voor dames, heren en kinderen. Bestel nu Havaianas slippers op www.sooco.nl